LPG endermolift masaža – naravni lifting obraza

KAJ JE LPG EDERMOLIFT MASAŽA?

LPG Endermolft masaži lahko tudi rečemo, nekirurški naravni lifting obraza, vratu in dekolteja.

Endermolift tehnologija, s svojim intenzivnim globinskim delovanjem spodbudi večjo  »proizvodnjo« kolagena in elastina, zmanjšuje starostne in izrazne gube,  lokalizirano maščobo na določenih delih; (najpogosteje na podbradku), vrne koži sijaj in napetost. Poškodovana koža se z masažo obnavlja, postane napetejša, prožnejša in pomlajena.

Skrivnost LPG endermolift masaže je v tem, da globinsko delovanje spodbudi fibroblaste, da na naraven način aktivirajo produkcijo kolagena in elastina. Čvrsta koža se torej skriva v jedrih fibroblastov. Končni rezultat je popolni lifting, brez pomoči inekcij in kirurških posegov.

LPG endermolift masaža, je revolucionarno »zdravljenje« vezivnega tkiva – pričakujete lahko dolgotrajne rezultate po opravljenem številu priporočenih tretmajev.

Endermolift je posebej zasnovan za preprečevanje in upočasnjevanje procesa staranja občutljivih tkiv obraza, vratu in dekolteja. Ta edinstvena vadba za kožo, stimulira tkivo na celičnem nivoju, naravno obnavlja čvrstost kože medtem, ko gladi tako majhne, kot tudi večje gube.

Končno lahko polepšate kožo, optimizirate svoje obrazne poteze in dosežete dolgotrajen, sijoč in mladosten videz – brez injekcij, operacij in brez da bi posegali  v naravno obliko obraza ali izraze.

Pri nas  izvajamo masažo z zadnjo generacijo LPG aparata LPG Cellu m6 Integral, na kar smo še posebej ponosni.

LPG Endermolift masaža je odličen pripomoček, če želimo:

 • Povečati naravno sintezo hialuronske kisline, celo za 80 %. Hialuronska kislina je naravna vlažilna učinkovina in glavna sestavina naše kože.
 • Zgladiti gube in obrazne linije.
 • Odpraviti lokalizirano maščobo na podbradku.
 • Pomladiti kožo obraza, vratu in dekolteja.
 • Izboljšati elastičnost kože.
 • Imeti sijočo polt.
 • Odpraviti povešeno kožo na vekah in podočnjakih.
 • 100 % naravni, neinvazivni in nekirurški lifting obraza.

KAJ DOSEŽEMO Z ENDERMOLIFT MASAŽO?

Si želite napeto, sijočo in zdravo kožo?

S staranjem koža izgublja na »gostoti« in elastičnosti, koža se s časom prične tanjšati, kar pa po navadi najprej opazimo na obrazu, vratu in dekolteju.

Ko koža na obrazu izgubi svojo globino, se pričnejo pojavljati tudi vsi drugi znaki staranja – gube, gubice, povešene obrazne linije, ohlapna koža, podbradek, razširjene pore itd.

Številne klinične raziskave, opravljene po vsem svetu, so dokazale, da s pomočjo intenzivne, a prijetne LPG endermolift masaže, v zelo kratkem času dosežete odlične rezultate, ki trajajo. Te tehnike se poslužujejo tudi zvezdnice širom po svetu, za ohranjanje mladostnega videza, na povsem naraven način. To je popoln tretma za tiste ženske in moške, ki si želijo odpraviti in preprečiti znake staranja obraza, vratu in dekolteja,  varno in hitro.

KAJ LAHKO PRIČAKUJTE?

Že po prvem tretmaju boste opazili vidne rezultate; zdravo sijočo polt in naravni lifting učinek. Z vsakim nadaljnim tretmajem, bo napredek bolj opazen in trajnejši, vključno z vidno zglajenimi gubicami in ponovno definiranimi obraznimi potezami.

KAKO POTEKA?

Pred pričetkom izvajanja tretmajev  opravimo brezplačni pogovor in pregled. S stranko se pogovorimo o njenih željah, izkušen terapevt, pa ji svetuje in predlaga pot do želenega cilja. Po analizi stanja kože posameznika, skupaj zastavimo cilj in določimo najprimernejši program tretmajev.

Posamezne terapije trajajo od 15 do 35 minut. Tretmaji so prijetni in neboleči.

Vsaki stranki so posvetimo individualno, pozorno spremljamo dosežene rezultate in redno prilagajamo potek vsakega posameznega tretmaja.

Za trajnejše rezultate je potrebno opraviti nekje od 8 do 15 zaporednih tretmajev, ki jih izvajamo 1 – 3 krat tedensko. Za ohranjanje doseženega rezultata, priporočamo vzdrževalne tretmaje.

ZA KOGA JE LPG ENDERMOLIFT MASAŽA PRIMERNA?

Masaža je primerna tako za ženske, kot moške, ki:

 • Iščejo 100 % naravno, neinvazivno metodo za ohranjanje mladostnega videza kože.
 • Želijo zmanjšati gube in izrazne linije.
 • Imajo problem z zabuhlostjo in podočnjaki.
 • Imajo ohlapno kožo (tudi na vekah in pod očmi).
 • Želijo zmanjšati lokalizrano maščobo na podbradku.

PISANA PALETA TRETMAJEV

TRETMA ZA SIJOČO POLT. Obudi utrujeno, pusto polt, ki je nastala zaradi stresa ali kajenja s ponovnim oksigeniranjem kože. Cilj: žametno mehka koža in sijoča polt.

TRETMA ZA DVIG OČI. Zmanjša gube okoli oči, uplahni zabuhle oči in izbriše temne kroge okoli oči. Cilj: svež in odprt pogled.

TRETMA ZA UČVRSTITEV Z AKTIVACIJO KOLAGENA. Učvrsti kožo z zgoščevanjem kože v globino. Cilj: Okrepljene ličnice, ponovno zgrajene in definirane obrazne poteze.

TRETMA PROTI GUBAM. Cilja vsako gubo in jo naravno zapolni od znotraj Cilj: Zglajena koža za mladosten videz.

TRETMA ZA ZOŽANJE IN LIFTING OBRAZA . Zoža podbradek in spodnji del obraza. Cilj: Ponovno definirane obrazne poteze.

TRETMA CELIČNE REGENERACIJE IN LIFTING. Kompleten tretma proti staranju  obraza, vratu in dekolteja. Cilj: Mladosten obraz, napet vrat in zglajen dekolte.