Podaljševanje trepalnic


Podaljševanje trepalnic je trend, ki je po svetu in pri nas prisoten že vrsto let. V Devee centru podaljšujemo trepalnice s profesionalnimi podaljški London lash pro.

Pri podaljševanju ločimo klasično 1:1 ( to pomeni da se eno umetno trepalnico prilepi na eno naravno) in volumensko podaljševanje ( ”čopek” sestavljen iz dveh ali več umetnih trepalnic se prilepi na eno naravno trepalnico).

Podaljševanje trepalnic je primerno za vse ženske, ki si želijo biti vedno urejene, ob tem pa za urejanje ne porabijo veliko časa.

Postopek podaljševanja trepalnic je nenevaren in neboleč, stranka leži na mizi z zaprtimi očmi, medtem ko stilistka podaljšuje trepalnice. Trajanje nanosa polnega seta trepalnic je odvisno od količine trepalnic, ki jih ima posamezna stranka, vendar pa v povprečju traja 2 uri.

Ob prvem obisku, se stilistka pogovori s stranko, posluša njene želje, razloži postopek in vzdrževanje trepalnic doma. Stranka zaupa želje stilistki, ki potem glede na obliko oči, dolžino in kvaliteto naravnih trepalnic, izbere primerno krivino, dolžino in stil podaljševanja.

Ker imajo tudi trepalnice cikel rasti in izpadanja, je korektura potrebna na približno 3-4 tedne, je pa to odvisno od vsake posameznice, saj nekaterim trepalnice rastejo hitreje ali počasneje in s tem se lahko obstojnost podaljškov skrajša oziroma podaljša. Zelo pomembno pa je, da stranka primerno skrbi za trepalnice in jih čisti (navodila dobi pisno ob prvem obisku). Vsaki stranki se ob prvem obisku ustvari osebno kartoteko, kjer se spremlja pogostost korektur, zapisana je oblika, dolžina in krivina podaljškov.

CENA

KLASIČNO PODALJŠEVANJE 1:1

Prvi nanos trepalnic  60€

Korektura do 2 tedna  30€

Korektura 3-4 tedne 35€

Korektura 4-5 tednov 45€

VOLUMENSKO PODALJŠEVANJE

Prvi nanos trepalnic 75€

Korektura do 2 tedna 35€

Korektura 3-4 tedne 45€

Korektura 4-5 tednov 50€

V primeru korekture po 5-ih tednih se zaračuna cena prvega nanosa trepalnic.