BodySculptor ExCell+

Kaj je BodySculptor ExCell +?

ExCell + je generacija BodySculptor® tehnologije. Združuje nizkofrekvenčna biomagnetna polja s 50 Hertzi in drenažo s kontroliranim dermalnim mikropritiskom. 2 induktivna škornja in 4 induktivni pasovi pokrivajo vsa „maščobna“ področja, ki jih je potrebno obravnavati:  roke, trebuh, pas, stegna, kolena in meča. Terapija, ki traja cca. 40 minut, je popolnoma neboleča in neinvazivna. Ta 100% prostoročna tehnologija pomaga preoblikovati postavo / shujšati z zmanjšanjem maščobnega tkiva in s stimulacijo bioloških mehanizmov lipolize, ki sprožijo proces hujšanja. Testi kažejo povprečno zmanjšanje 1 do 2 konfekcijski številki po 12-tih tretmajih.

Celovit sistem za preoblikovanje in pomlajevanje telesa.  Sinergična energija biomagnetnih polj in globinske drenaže zagotavlja izjemne rezultate zmanjševanja obsega področji z maščobnimi oblogami, čvrstosti kože in izboljšanja videza pomarančne kože.

Preoblikujte in pomladite svoje telo na popolnoma naraven in holističen način.

Edinstvena tehnologija s katero vplivamo tudi na globinsko visceralno maščobo, ki je najbolj nevarna našemu zdravju. Naravna biološka aktivacija  razgradnje maščob.

Kako deluje BodySculptor ExCell +?

BodySculptor uporablja BIOSTIMOLOGY® tehnologijo. Boostimology so razvili že leta 1998. Z biomagnetno celično aktivacijo Biostimology omogoča 100% naraven način stimulacije in aktivacije maščobnih celic. Biomagnetna polja povzročajo nezaznavno krčenje mišic (gladkih mišic), kar bo vzpodbudilo porabo energije in s tem porabo maščob v maščobnih celic. Namen kombinacije biomagnetnih polj z limfno drenažo s tehnologijo mikropritiskov je ponovna vzpostavitev dobre krvne in limfne cirkulacije.

Kakšen je fiziološki mehanizem delovanja BIOSTIMOLOGY® tehnologije?

BIOSTIMOLOGY® tehnologija deluje z izmeničnimi magnetnimi polji pri nizkih frekvencah. Magnetna stimulacija Ca++ ionov povzroča povečano aktivnost encimov ATPaze, ki so lokalizirani v mišični celični membrani, kar predstavlja 90% celotne membranske mase beljakovin. Povečanje aktivnosti teh ATPaz samodejno pomeni stimulacijo lipolize – razgradnje shranjenih maščob v maščobnih celicah v bližini mišic.  Akitvira se razgradnja visceralne in površinske maščobe. BIOSTIMOLOGY® tehnologija tako aktivira del cikla porabe energije, kot da bi se izvajala fizična aktivnost. Zmanjšanje odvečne maščobe tako dosežemo z naravno biološko stimulacijo lipolize.

Pričakovani rezultati?

 • Zmanjšanje obsega tretiranih površin; izguba 1 do 2 konfekcijski številki (odvisno od posameznika) v 12 tretmajih (1 konfekcijska številka = 4 cm).
 • Zmanjšanje videza pomarančne kože.
 • Izboljšanje napetosti in elastičnosti kože.
 • Izjemen občutek sprostitve.

Prednosti BIOSTIMOLOGY® tehnologije?

 • Izguba obsega na naraven način brez stranskih učinkov, ne-invazivna in varna metoda.
 • Zelo prijetna.
 • Tretiramo se  lahko  vsak dan.
 • Edinstvena metoda v boju proti debelosti.

Kako poteka postopek?

Ko prvič vstopite v naš salon, se najprej pogovorimo, o vaših željah in pričakovanih rezultatih. Natančno vas izmerimo, stehtamo in naredimo analizo telesa (teža, indeks telesne mase, % maščobe..). Pred postopkom, vas namažemo s serumom, ki pospeši lipolizo. Oblekli boste zaščitni triko, se udobno namestili, osebje vam bo pripelo BodySculptor aktivne trakove. Ob globoki drenaži boste občutili rahlo prijetno toploto. Dobro počutje, sproščenost in lahkotnost so zagotovljeni po vsakem tretmaju.

 

 

 

 

Koliko obiskov priporočamo?

Priporočamo začetni program 12-tih postopkov, 2-3 krat tedensko. V primeru, da “potrebujete” hiter rezultat se lahko izvaja postopke tudi vsak dan.

Po začetnem programu, se priporoča 1 – 2 vzdrževalne tretmaje na mesec za optimizacijo in ohranjanje rezultata.

Kdaj so vidni prvi rezultati?

Rezultati se začnejo kazati po 6 tretmajih. Po 12 postopkih se pričakuje izguba od 1 do 2 konfekcijski številki (1 konfekcija = 4 cm obsega pasu). Poleg izgube obsegov, se vidno popravi tudi tonus kože in celulit – anti age telesa.

Nega po postopku

Za optimizacijo rezultatov kar pomeni da se maksimizira količina porabljene maščobe med in po postopku z Biostimology tehnologijo priporočamo da upoštevate prehranska navodila:

 • Pred postopkom – lahek obrok 1-2 uri prej,
 • da ne jeste dve uri po tretmaju, ter da se še vsaj 4 ure izogibate ogljikovih hidratov,
 • preostanek dneva pa priporočamo zdravo in uravnoteženo prehrano.

 

 

Kako dolgo traja postopek?

Ena tretma traja 30 minut, celotni postopek pa cca. 45 min.

Kako obstojni so rezultati?

Rezultati, ki jih zagotavlja BIOSTIMOLOGY® tehnologija so dolgotrajni. Mehanizem celične reaktivacije traja tudi naprej, po zadnji terapiji. Priporočamo vzdrževalne tretmaje.

Ali ima tehnologija BIOSTIMOLOGY® škodljive in nezaželene učinke?

Ne, več kot 15 milijonov tretmajev, je bilo opravljenih brez težav.

Kontraindikacije?

Razen izrecne kotraindikacije – osebe s pacemakerji, ni drugih posebnih kotraindikacij, saj so bioenergijska polja popolnoma neškodljiva. Kljub temu, da je popolnoma varna, terapije z Bodysculpor ne svetujemo:

 • Nosečnicam.
 • resno bolnim osebam,
 • osebam s poškodbami ali stanji kože (ureznine, gljivice).

Kontraindikacije v zvezi s funkcijo mikropritiskov naprave:

 • Globoka venozna tromboza (DVT),
 • infekcija (erysipelas, lympangitis),
 • resne arteriopatije (stopnja 3&4),
 • netretirane težave s srcem,
 • hemofilija,
 • krhkost kapilar.

Za koga je BIOSTIMOLOGY® tehnologija primerna?

ZA  ŽENSKE,

ki imajo genetske pred-dispozicije za kopičenje maščob in katere se kljub redni telovadbi in zdravi uravnoteženi prehrani me morejo znebiti maščobnih oblog. /lokalizirana maščoba, celulit – pomarančna koža, jahalne hlačke, maščoba na gležnjih, kolenih, bokih, stegnih, hrbtu, rokah, trebuhu…/

ZA MOŠKE,

ki se želijo znebiti trebušne maščobe ali pa „ljubezenskih“ ročk.

Kakšno je počutje po tretmajih?

Po tretmaju, se počutite sveže in aktivno.

Po čem se BIOSTIMOLOGY® tehnologija razlikuje od drugih metod odstranjevanja maščob?

BIOSTIMOLOGY® tehnologija je edinstvena, neinvazivna, ker dosežemo zmanjšanje odvečnega maščobnega tkiva, bodisi v trebuhu ali drugih delih telesa, z naravno biološko stimulacijo lipolize brez stranskih učinkov in destruktivnih procesov.

Je edina tehnologoja s katero lahko delujemo na zmanjšanje viscerlane maščobe, ki je lahko poleg lepotnega vzrok tudi za mnoge zdravstvene težave.

Cena

Posamezni tretma: 100,00 eur

Paket 12 tretmajev: 840,00 eur

Paket lahko plačate na dva obroka in sicer; prvi obrok pri prvem  in drugega pri sedmem obisku.